total underholdning_top.gif (8017 bytes)

Du har idéen - Vi har resten!

 
Funky Records har med sine mange års erfaring i den danske underholdnings- branche forstået at tilpasse sig efter- spørgslen på et godt arrangement. Om det er en lille firma- eller privatfest med 80 mennesker, eller det er en stor gallafest med 2000 deltagere, formår Funky Records altid at sætte et godt og flot anlæg op og holde det kørende til den lyse morgen, hvis det er det, man ønsker.

Vi har valgt at satse på kvalitetsudstyr på både lyd- og lyssiden, hvilket man som arrangør ikke er i tvivl om, når man ser nogle af de opsætninger, vi har stillet op. (se galleriet). Vi lægger stor vægt på kvaliteten af lyd og lys og ikke mindst på alsidig musik, der er tilpasset netop jeres fest og gæster.

Funky Records kan i samarbejde med diverse bookingselskaber og festarrangører levere alle former for underholdning. Det kan f.eks.  være tryllekunstnere, der underholder under middagen, tjenere, der laver tjenergags, liveband, stand up komikere, der sørger for at gæsterne får rørt lattermusklerne, mavedans, strip, bodypainting m.v. Vi leverer også karaoke-anlæg, der kan være med til at give festen et ekstra pift eller vi kan sørge for fyrværkeri som en flot afslutning på et godt arrangement. Endvidere kan vi med vores store erfaring i oppyntning få selv det kedeligste lokale til at se flot og festligt ud, f.eks. i forbindelse med temafester som Western Party og Al Capone Party. 

Det eneste du skal gøre er at kontakte Funky Records, så klarer vi resten. Ikke noget med at skulle kontakte 4-5 forskellige leverandører. I får en samlet levering og en samlet pris! Enklere kan det ikke gøres.

DET ER DÉT, VI KALDER
DANSK TOTALUNDERHOLDNING

Se vores tilbudsside

booking - 47 72 32 12.gif (1560 bytes)


        
Eller brug vores booking mail for yderlig information, priser samt referenceliste.

                  © Funky Records 2002

FR_bund_or.gif (4273 bytes)